Hotel Csillag Tokaj, 4465 Rakamaz, Horgász utca 3.

Bemutatkozás

Hotel Csillag Tokaj*** – Tisza-parti szálloda a Tokaj szívébe vezető híd lábánál

Legyen a Hotel Csillag Tokaj*** vendége, ha:

Szállodánk a Tisza rakamazi oldalán, közvetlenül az Erzsébet királyné híd lábánál helyezkedik el festői környezetben, ahonnan a hídon átsétálva található Tokaj sétálóutcája és belvárosa. Az új vízparti sétányon és az ott kialakított pihenőhelyeken a lenyűgöző folyók látványában gyönyörködhetnek a vendégeink.

Az 1980-as években eredetileg úttörőtábornak épült szálláshely az elmúlt években turistaszállóként funkcionált. Cégünk fő tevékenységi köre a szállásszolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások, mint az étkezés biztosítása, kajak- kenukölcsönzés, kerékpárkölcsönzés, motorcsónakbérlés és sétahajózás a Bodrogon és Tiszán.

Szolgáltatásainkat főként gyermek, iskolai és ifjúsági csoportoknak, vízitúrás csapatoknak kínáltuk, azonban az elmúlt években igény jelentkezett a Tokaj- Hegyaljai turizmus bővülése és megvalósuló fejlesztések, programkínálat kiszélesedése kapcsán a felnőttek részéről is e szolgáltatások igénybe vételére. A turistaház, mint szálláslehetőség ezeket az igényeket kielégíteni már nem tudta, ezért döntöttünk egy teljeskörű felújítás, átépítés mellett egy magasabb komfortfokozat elérése érdekében.

Az épületet korszerűsítettük és plusz egy szinttel megemeltük, így összesen 29 db 2 fős szoba (1 db mozgáskorlátozottak részére is alkalmas) és 1 db kétlégteres családi szoba került kialakításra saját zuhanyzóval, minibárral, szobaszéffel és LCD tv-vel a folyóra, illetve a parkosított udvarra néző szobákkal, a földszinten terasszal, az emeleten francia erkéllyel. Ezenkívül külön épületben 2 db 3 fős és 2 db 4 fős (pótágyazható) apartman áll a családos vendégeink rendelkezésére.

A szálloda nagyterme igény esetén ideális helyszín oktatásra, megbeszélésekre, vagy privát rendezvényekre is.

A szálloda udvarán, a Tisza parton található filagória alatt lehetőség van szabadtéri főzésre, sütögetésre, bográcsozásra. Ehhez a felszerelést, tüzelőanyagot biztosítjuk.

Szintén a vízparton, attól kerítéssel elhatárolt területen elhelyezkedő nagyméretű, homokos játszótér nyújthat nagy örömöt a gyermekkel érkezőknek.

Lehetőség van kajak-kenuzásra, kerékpár bérlésre, sárkányhajózásra, motorcsónak bérlésre, illetve sétahajózásra is a Tiszán és a Bodrogon.

A bor szerelmesei részt vehetnek borvacsorán Király László borlovag vezetésével a Prés Borbárban. Fenti programlehetőségekről bővebb információ a „Programok” fül alatt található.

A szálloda különlegessége, hogy a Tiszán is megközelíthető, az 544-es folyókilóméternél a kikötés biztosított.  Kikötési díj: 3.000 Ft/hajó/éj. A kikötő nem őrzött, de kamerával folyamatosan megfigyelt.

Reméljük Önöket is Vendégeink között üdvözölhetjük és feledhetetlen időt töltenek el megújult szállodánkban, gyönyörű környezetben a Tisza partján!

Étterem

Szolgáltatások

Wellness

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink

Tokaj Hotel

Mercure Hotel

Megújult szálloda Tokaj központjában, csodás kilátással
Hajókirándulás

Hajókirándulás

Hajózás hazánk legszebb folyóvizein
Halra Bor Étterem

Halra Bor Étterem

Házias, hangulatos étterem
Prés Borház

Prés Borház

Borbár és Borszaküzlet Tokaj szívében
Zenit Vízibázis

Zenit Vízibázis

Jelmondatunk: Mi garantáltan vízre visszük!