Halra Bor Éttermünkben helyi termelők és honos halak alapanyagaiból készült tájjellegű, reform és hagyományos ételeket, halas fogásokat fogyaszthatnak vendégeink. Az úttörő múlt jegyeit még mindig felfedezhetjük az étterem északi falán, ahol Huszár művész úr alkotása található. Sok beszélgetésnek volt már témája vendégeink körében ez a fal: valakit kimondottan bosszant, van, akit jó kedvre derít, de olyan is akad, aki minden alkalommal megmutatja ismerőseinek, ha erre jár.
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Tokaj-Hegyalja és a két folyó közelsége szinte minden fogásunkban benne van. Étlapunk mindig változik évszakoknak és idényeknek megfelelően, hiszen a friss tökfőzelék vagy lecsó nyári alapanyagokból a legjobb, de a disznótorost és a farsangi fánkot is szívesebben esszük télen.
Telefon: 06 (47) 552-188
legnépszerűbb szállás ajánlataink