Hotel Csillag Tokaj, 4465 Rakamaz, Horgász utca 3.

Prés Borbár - borvacsora

A bor kedvelőinek borvacsora programra is van lehetősége Tokaj szívében, a hoteltől néhány perc sétára található Prés Borbárban. A borozó alatt egy 100 méteres pincerendszerben Király László sommelier és borlovag ismerteti meg vendégeinkkel Angyal Borászat páratlan borait, amely mellé egy 3 fogásos, svédasztalos vacsora is társul.

A Prés Borbár és Vinotéka története

2017 nyarán nyitottuk meg az egykori Vecsey-kúriának hívott épület pincéjét, mely jelenleg az Angyal Borászat és Szőlőbirtok tokaji kóstolópincéje. Az épület alatt található pincerendszer az elmúlt évtizedekben rettentően elhanyagolt állapotban várta a megújulást, az 1990-es években még a vasbolt raktára, azt követően a senki pincéje lett.

A kis méretű téglából kirakott, látványos, összességében több mint 100 méteres pincerendszer jelentős része 2017-ben újra használhatóvá vált. Számos ága sejlik még a pincefalon berakva, egyszer talán feltárásra kerülnek azok a részek is. Jelenleg ez a legnagyobb, főutcán található, vendéglátásra felújított pince, ami látogatható és fő kóstoltatására is alkalmas. A pincét főleg csoportok részére tettük látogathatóvá, de egyéni vendégeket is szívesen fogadunk akár előzetes bejelentkezés nélkül is. Lehetőség van egy pohár bor mellett felfedezni a pincét, de érdemes inkább egyből egy Angyal borkóstolóval kezdeni.

További részletek »

Vissza a Programokhoz

Programnaptár

Kiemelt akcióink

legnépszerűbb szállás ajánlataink

  Aktuális programajánló

  Halra Bor Étterem
  Prés Borbár - borvacsora
  Húsvét

  Testvérszállodáink és kiemelt partnereink

  Tokaj Hotel

  Mercure Hotel

  Megújult szálloda Tokaj központjában, csodás kilátással
  Hajókirándulás

  Hajókirándulás

  Hajózás hazánk legszebb folyóvizein
  Halra Bor Étterem

  Halra Bor Étterem

  Házias, hangulatos étterem
  Prés Borház

  Prés Borház

  Borbár és Borszaküzlet Tokaj szívében
  Zenit Vízibázis

  Zenit Vízibázis

  Jelmondatunk: Mi garantáltan vízre visszük!